Maak jouw kinderpartijtje UNIEK!
Een ervaring die je nog járen terug kunt luisteren...

Hoe was het Radiofeestje?

Reacties van ouders

Diana J
17-10-21 08:13:55
Wat een leuk radiofeestje heeft onze zoon van 8 gehad. De kids waren erg onder de indruk van de professionele radiostudio die ineens in onze kamer was opgebouwd. Lex stelt de kinderen snel op hun gemak en daagt ze op een leuke manier uit om zelf als dj en sidekick een aandeel te hebben in het radioprogramma. Eigen liedjes, zelfgeschreven nieuwsberichten, eigen interviews. De kinderen waren stuk voor stuk enthousiast en het eindresultaat is super: een echt en professioneel radioprogramma om nog vaak terug te luisteren, een mooie herinnering voor later.
Sandrien En Hanneke
27-05-21 15:32:21
Je kunt gerust je feestje uit handen geven aan Lex. Hij maakt er een unieke ervaring van voor de kinderen. De kinderen zijn verbaasd over hoe professioneel Lex het aanpakt en hoe ECHT het is. De kinderen worden door Lex uitgedaagd om creatief bezig te zijn en Lex bouwt er een heel programma om heen met in ons geval echte jingles. Onze meiden van 10 vonden het echt super gaaf!!
Hilje en Frans
14-04-21 10:50:06
Lex, super super bedankt voor het te gekke radiofeest van Tim😃😃wat een topper ben jij hier. Ik ga je zeker aan bevelen bij andere. Dit is een kinderfeest om niet snel te vergeten. Heel erg bedankt 🙏
Anita en Jurgen
13-04-21 13:22:47
Wat een hit was het radiofeestje!! Onze dochter van acht had zes vriendinnen uitgenodigd voor haar feestje, ze hadden enorme lol met het in elkaar draaien van de show. En het eindproduct is ook onwijs leuk; een show om eindeloos terug te luisteren. Lex is erg relaxed met de kinderen en weet feilloos hoe hij een feestje met ze moet bouwen. Een aanrader dus!!